Cégünkről

Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. 1994-es able_17-18_170x120megalapítása óta analitikai laboratóriumi készülékek forgalmazásával és az ezen műszerekhez kapcsolódó szerviztevékenységgel foglalkozik. Kezdetektől fogva céljaink között szerepel az általunk forgalmazott készülékekhez, alkalmazott módszerekhez kapcsolódó szakmai segítségnyújtás és tanácsadás is. Ennek megfelelően építettük fel honlapunkat is, ahol nemcsak a termékekről találhatók részletes, specifikációkkal ellátott leírások, hanem a könyvtár menüpont alatt tan- és segédanyagok mellett bőséges kínálatban applikációs anyagok is szabadon letölthető formában állnak rendelkezésre.

Számos külföldi cég hazai képviseletét látjuk el. A legjelentősebb általunk képviselt gyártók a spektroszkópia (JASCO, Metertech), a HPLC (JASCO, Teknokroma, ANTEC), a gyógyszerformavizsgálat (Hanson Research) és felületi plazmon rezonancia (Reichert) felhasználási területeken tevékenykednek.

Minden, cégünk által üzembe helyezett készülékhez szakszerű szervizellátást biztosítunk, mely tevékenységet igen jelentős alkatrészraktárral támogatjuk, hogy az esetleges meghibásodások miatti  kiesések időtartamát a lehető legrövidebbre csökkentsük. Jelentős tartozékraktárunknak köszönhetően az üzembehelyezést követően felmerülő készülékbővítési és módosítási igényeknek is  eleget tudunk tenni.

Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. minőségirányítási rendszere laboratóriumi műszerek, eszközök, berendezések kereskedelme, szervize és egyéb kapcsolódó szolgáltatások nyújtására vonatkozóan az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított, mely tanúsítvány letölthető: 

Honlapunk készítésekor a nyelvhasználatban kompromisszumot kötöttünk. A szöveges információkat igyekeztünk a legteljesebb mértékben magyar nyelven közölni, azonban azok a megnevezések melyekről úgy gondoltuk, hogy lefordításuk felesleges vagy értelemzavaró lehet, angolul maradtak. Meghagytuk azokat a – szakma által leginkább angolul – használt kifejezéseket, megnevezéseket is, melyek megítélésünk szerint erőltetett magyarításából fakadó zavar többet árthat, mint néhány idegen szónak a magyar szövegbe történő, néha kicsit furcsán hangzó elegyítése.

Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. adatvédelmi tájékoztatója itt olvasható, az általános szerződési feltételek pedig az ÁSZF dokumentumban találhatók.

Amennyiben bővebb információkat szeretne a forgalmazott készülékekről, szervizproblémát szeretne bejelenteni, applikációs kérdése van vagy a honlapon szereplő információkkal kapcsolatban van észrevétele, kérem telefon, fax vagy e-mail elérhetőségeinken vegye fel velünk a kapcsolatot.

A specifikácó-, és termékváltoztatás jogát fenntartjuk!

Tisztelettel:

Szepesi Ildikó
ügyvezető