Mintaadagolók

Az automata mintaadagolók alkalmazásával növelni lehet a HPLC rendszerek kapacitását, az elemzések reprodukálhatóságát, megbízhatóságát. Az LC-4000-es sorozat 4 fajta automata mintaadagolóval rendelkezik, melyek egymástól az alkalmazható nyomás határaiban, a mintahelyek számában, a folyadék mozgatási illetve a mosási módozatokban különböznek. Mindegyik készülék rendelkezik ajtónyitási és szivárgásérzékelővel, térfogatkompenzáció beállítási lehetőséggel, rackfelismeréssel, vial detektálással és külső/belső tűmosási lehetőséggel. A minták termosztálása opcionális termosztát egység segítségével történik. A készülékek bármely más gyártmányú kromatográfiás rendszerbe való illesztését segíti, hogy az injektálás pillanatában három, egymástól független csatlakozón ad ki elektromos zárójelet, így biztonsággal indíthatók az adagolással egyidejűleg a különböző modulok és az adatfeldolgozás. Az AS modulok beépített vezérlőegységgel rendelkeznek, a működési paraméterek nyomógombok segítségével beállíthatók. A készülékek belső memóriájában 10 program tárolható, melyek mindegyike max 64 lépést tartalmazhat. JASCO ChromNAV2 szoftverrel az automata mintaadagolók vezérelhetők.

AS-4050/4050i autosampler – 60 helyes standard mintatartó

A konvencionális kromatográfiás alkalmazásoknál (max 30 MPa) használt AS-4050 standard kiépítésben 60 férőhelyes (2 ml vial) automata mintaadagoló. Opcionálisan lehetőség van 4; 0,6 és 0,3 ml-es vialok, Eppendorf csövek és 96 illetve 384 helyes mikro- és Deep Well platek használatára is. Sorozatmérésekhez kitűnő reprodukálhatóságot biztosít a teljes loop feltöltési technikát alkalmazó full injektálási mód. A módszerfejlesztéshez, optimalizáláshoz előnyös a parciális injektálási mód, melynél loop csere nélkül változtathatjuk meg az injektált minta térfogatát. A folyadék mozgatását a készülék elején található fecskendő végzi. A mosófolyadék elvezetése gravitációs úton történik. Az opcionálisan beszerelhető, vákuumpumpával működő Auto Drain egység a mosófolyadék hatékonyabb elvezetését illetve az injektor port mosását teszi lehetővé, csökkentve ezáltal a keresztszennyezést.

Fémmentes vizsgálatokhoz az AS-4050i bio-inert automata mintaadagoló használható, melyeknél a folyadékkal érintkező felületek anyaga teflon, PEEK, üveg és kerámia. A készülék beépített Auto Drain egységgel rendelkezik. Ehhez a modellhez előhasított szeptum használata szükséges a kerámia tű miatt.

Bővebben

AS-4150/4250 autosampler – 180 helyes standard mintatartó

A gyorskromatográfiás alkalmazásokhoz használt AS-4150 (max 70 MPa) JASCO_LC4000_AS-4250valamint az ultranagynyomású kromatográfiában alkalmazott AS-4250 (max 130 MPa) automata mintaadagolóknál standard kiépítésben 180 darab 2 ml vial helyezhető a mintatartóba, de különböző mintatartó rack-ekkel lehetőség van 4; 0,6 és 0,3 ml-es vialok, Eppendorf csövek és 96 illetve 384 helyes mikro- és Deep Well platek használatára is. A készülékek az AS-4050 mintaadagolóhoz hasonlóan rendelkeznek a parciális és full injektálási módokkal, ugyanakkor opcionálisan lehetőség van a gyorsabb injektálást lehetővé tevő direkt injektálási mód kialakítására is. Ezek az automata mintaadagolók nemcsak az analízis, hanem a mintaelőkészítés folyamatának automatizálásában is részt tudnak venni: használhatók oszlop előtti származékképzésre, higításra, keverésre. Mindkét modellben a folyadék mozgatását adagoló pumpa (metering pump) végzi. Beépített Auto Drain egységgel rendelkeznek, így a külső és belső tűmosáson kívül lehetőség van az injektor port mosására is. Az opcionális többoldószeres mosási opcióval a keresztszennyezés 0,005% alá csökkenthető, míg a beépíthető gáztalanító modullal a mosófolyadékok gázmentesíthetők.

Bővebben

AS-4058 preparatív autosampler – 40 helyes mintatartó

A preparatív kromatográfiás alkalmazásokhoz használt AS-4058 automata mintaadagoló standard kiépítésben 40 db 20 ml-es vial befogadására képes, de opcionálisan lehetőség van 4, 6, 10 vagy 27 ml-es vialok használatára is. Beépített Auto Drain egységgel rendelkezik, így a külső és belső tűmosáson kívül lehetőség van az injektor port mosására is. Az opcionális többoldószeres mosási opcióval a keresztszennyezés 0,02% alá csökkenthető, míg a beépíthető gáztalanító modullal a mosófolyadékok gázmentesíthetők.

Bővebben

Érdekel a Termék

 » Gyártó oldala »