Fluoreszcencia detektor

FP-4020 és FP-4025

Az FP-4020 és FP-4025 programozható fluoreszcens detektorok excitációs és emissziós oldali monokromátorral rendelkeznek. Az FP-4020 nagyérzékenységű floureszcens detektor esetén a speciális lámpának, a lámpatérbe beépített tükörnek valamint a termosztálható cellának köszönhetően a víz Raman sávján mért jel/zaj arány jobb mint 2300:1, ami egyedülálló teljesítményt jelent. A JASCO fluoreszcens detektorok képesek az áramlás megszakítása nélküli („on the fly”) excitációs és emissziós oldali spektrumfelvételre, valamint a monokromátorok gyors alternáló mozgásának köszönhetően lehetőség van egyszerre 2 különböző excitációs és emissziós hullámhosszon történő mérésre is. A detektorok a gyors elektronikai válaszidejüknek köszönhetően a megfelelő semi-mikro cellával kiegészítve alkalmasak mind a gyors kromatográfia, mind az UHPLC követelményeinek kielégítésére. A készülékek beépített higany lámpával rendelkeznek a hullámhossz pontosság ellenőrzéséhez. A detektorok cella felismerő rendszerrel vannak ellátva. A beépített vezérlőegység és a nyomógombok lehetővé teszik a fluoreszcencia detektorok önálló működését is. JASCO ChromNAV2 szoftver használatával a készülék minden funkciója vezérelhető.

Bővebben

» Gyártó oldala »

Az FP-4020 és FP-4025 fluoreszcencia detektorok felhasználási területe tartozékainak, opcionális detektorának, különböző térfogatú celláinak köszönhetően jelentősen bővíthető:

  • 900 nm-es hullámhossz kiterjesztéshez PMT detektor
  • semi-mikro cella (FP-4020-hoz termosztálható változatban is)
  • másodlagos fényszűrő készlet
  • szögletes küvettatartó és kvarc cella az FP-4020 és FP-4025 spektrofluoriméterként való használatához, előnyös módszerfejlesztés esetén az optimális Ex és Em hullámhosszak megtalálásához