Lángfotométerek

Az alkálifémek és alkáliföldfémek minőségi és mennyiségi lángfotometriás meghatározásához az angliai Sherwood Scientific Ltd. készülékei nyújtanak segítséget. A Model 360 és Model 410/420 lángfotoméretek működéséhez olajmenets levegő és földgáz, propán, bután vagy propán/bután keverék szükséges. Legnagyobb érzékenység kihasználásához propán használata ajánlott. Mindkét készülék egyszerűen kezelhető, problémamentesen üzemeltethető alacsony üzemeltetési költségű lángfotométer. Működésük üzembiztos, automata gyújtással rendelkeznek és mindkét készülék tartozéka a beépített biztonsági szelep, mely levegő vagy gáz kimaradás esetén elzárja a gázadagolást.

 Model 360

Elsősorban oktatási és ipari célokra ajánlott kompakt egycsatornás lángfotométer, mely alapkiépítésben Na, K, Li, Ca és Ba közvetlen meghatározására alkalmas. A szűrők könnyen cserélhetők, a készülék szűrőfelismeréssel is rendelkezik.

Bővebben

Model 410

A Model 410 egycsatornás, alacsony hőmérsékletű lángfotométer, alapkiépítésben Na, K és Ca közvetlen meghatározására alkalmas. Opcionális szűrőkkel lehetőség van Li, Cs, Ba, Rb és Sr meghatározására is. A készülék egyszerűen kezelhető, a szűrők könnyen cserélhetőek. Opcionális digitális interface modul beépítésével lehetőség van automata mintaadagoló, automata dilutor és számítógép csatlakoztatására is

Bővebben

Model 410 Clinical

Kifejezetten klinikai mintákból való Na, K, és Li mérésére kifejlesztett készülék, mely alapkiépítésben tartalmazza a digitális interface modult, ami lehetővé teszi számítógép vagy nyomtató közvetlen csatlakoztatását.

Bővebben

» Gyártó oldala »