Eluensszállító modulok

A JASCO LC-4000 sorozatba tartozó pumpák megoldást kínálnak az analitikai, a félpreparatív és a preparatív kromatográfiás feladatokra egyaránt. A pumpaházban újonnan kialakított bővítőhelyekbe, utólag is behelyezhető, opcionális tartozékok (szeleprendszer, gáztalanító, mixer, stb.) széles választéka sokféle lehetőséget nyújt izokratikus vagy gradiens eluensszállító rendszerek összeállítására. Az izokratikus pumpák mindegyike gradiens pumpává tovább építhető. A készülékek beépített vezérlőegységgel rendelkeznek, mely nyomógombokkal programozható. A kétsoros LCD kijelzőn leolvasható a beállított áramlási sebesség, az aktuális nyomásérték, az állítható nyomáshatárok, a futó program száma az aktuális programállapottal. A JASCO ChromNAV2 számítógépes kromatográfiás szoftverrel a pumpák minden funkciója vezérelhető. A hosszú, karbantartásmentes használatot elősegíti a beépített hátsómosó rendszer is, mely megakadályozva a nemkívánt sókiválást ezzel növeli a dugattyútömítés élettartamát.

Izokratikus pumpák:JASCO_LC4000_PU-4180

PU-4180 HPLC pumpa

Analitikai kromatográfiás célokra tervezett pumpa kétdugattyús, kétszelepes pumpafejjel, mely összeállítás lehetővé teszi a „lassú szívás, gyors szállítás” (Advanced-SSQD) eluensszállítási mód alkalmazását. A pulzálásmentes áramlással maximális detektorérzékenységet és kiváló retenciós idő reprodukálhatóságot lehet elérni.
Áramlási sebesség: 0,001 – 10 ml/perc, maximum nyomás 70 MPa (6 ml/perc-ig), 35 MPa (10 ml/perc-ig).

Bővebben

PU-4185 HPLC pumpa

Az 2-3 mm belső átmérőjű kromatográfiás oszlopok használatakor vagy LC-MS rendszerek esetén alkalmazott alacsonyabb áramlási sebesség kielégítésére ajánlott a kis lökettérfogattal rendelkező PU-4185 pumpa.
Áramlási sebesség: 0,001 – 4 ml/perc, maximum nyomás 70 MPa (3 ml/perc-ig), 40 MPa (4 ml/perc-ig).

Bővebben


PU-4285 UHPLC pumpa

Az ultra nagynyomású kromatográfiás alkalmazásokhoz ajánlott az 130 MPa nyomáshatárral rendelkező PU-4285-ös pumpa.
Áramlási sebesség: 0,001 – 2 ml/perc, maximum nyomás 130 MPa (1,5 ml/perc-ig), 100 MPa (2 ml/perc-ig).

Bővebben

PU-4086/4087 pumpa

Nagyobb anyagmennyiségek elválasztását, tisztítását teszik lehetővé a JASCO PU-4086-os félpreparatív és PU-4087-es preparatív kromatográfiás pumpák. A pumpafejek kialakítása egyenletes áramlást biztosít nagy áramlási sebességek esetében is.
PU-4086: áramlási sebesség: 0,001 – 20 ml/perc, maximum nyomás 50 MPa.
PU-4087: áramlási sebesség: 0,01 – 50 ml/perc, maximum nyomás 50 MPa (30 ml/perc-ig),
40 MPa (40 ml/perc-ig), 30 MPa (50 ml/perc-ig).

Bővebben

 Kisnyomású kvaterner gradiens pumpa:

A PU-4180 HPLC pumpa az új kialakításnak köszönhetően JASCO_LC4000_PU-4180grada pumpaházba helyezhető alacsony nyomású kvaterner szeleprendszer és a gáztalanító modul segítségével kvaterner gradiens pumpává alakítható. Ez a pumpa a 4 oldószerből biner, terner vagy kvaterner gradienst készít, majd azt az Advanced-SSQD (lassú szívás, gyors szállítás) eluensszállítási módnak köszönhetően pulzálásmentesen továbbítja. A szelepek működése a pumpa programozásával vagy szoftveres vezérléssel biztosítható. Gradiens módban az ajánlott maximális áramlási sebesség 5 ml/perc.

Bővebben

Nagynyomású binary gradiens pumpák:

A két pumpafejet tartalmazó binary (iker) pumpák nagynyomású biner gradiens előállítására szolgálnak. A gradiens összetételt nagy pontosság és kiváló reprodukálhatóság jellemzi a teljes áramlási sebesség-tartományban. Ezek a pumpák tartalmazzák a dinamikus mixert, amelyek kamrája cserélhető az áramlási sebességhez igazítva. A gradiens összetétel a készülékek vezérlőpaneljéről és a JASCO ChromNAV 2 szoftverből is programozható.

Bővebben

Preparatív gradiens rendszer

A PU-4087-B-HP rendszer 2 db PU-4087 preparatív pumpát tartalmaz, a beépített dinamikus mixer 10 ml-es kamrával rendelkezik. A rendszer gáztalanító egységgel bővíthető.

Érdekel a Termék

 » Gyártó oldala »

Kis és nagy nyomású gradiens rendszerek összeállításához nyújtanak lehetőséget az alábbi tartozékok, amelyek a pumpaházban található, újonnan kialakított bővítőhelyekbe egyszerűen behelyezhetők:

  • dinamikus mixerek cserélhető térfogatú kamrával, beépített mágneses keverővel analitikai és preparatív pumpákhoz
  • TERA speciális keverő egység kisnyomású gradiens pumpákhoz – az oldószerek jobb elegyedését biztosítja
  • kvaterner szeleprendszer – működését a pumpa szabályozza, a folyadékkal csak fémmentes alkatrészek érintkeznek
  • négy vagy öt folyadékutas gáztalanító. A folyadékkal csak fémmentes alkatrészek érintkeznek.
  • három folyadékutas gáztalanító modul nagyobb áramlási sebességhez (1 analitikai, 2 preparatív folyadékág)
  • beépíthető 6 vagy 10 pozíciós oldószerváltó szelep
  • beépíthető 2 pozíciós, 6-portos váltószelep
  • programozható oldószervisszaforgató szelep
  • beépíthető vagy a készülék oldalára helyezhető manuális injektorok