Oszloptermosztátok

A folyadékkromatográfiás rendszerek egyre inkább nélkülözhetetlen tartozéka a kromatográfiás oszlop állandó hőmérsékletét biztosítani hivatott oszloptermosztát. A hűtést és fűtést is igénylő változatos feladatok elvégzéséhez különböző nagyságú kolonnatérrel rendelkező oszloptermosztátok választhatók. Mindegyik modell szivárgásérzékelővel van ellátva.

JASCO CO-4061 blokk-termosztát

Hűtő-fűtő termosztát, mely szobahőmérséklet alatti és JASCO_LC4000_CO-4061 feletti hőmérsékleten való termosztálásra is alkalmas max. 100 oC-ig. A standard kolonnatérben max 20 cm-es kromatográfiás oszlop helyezhető el, amely kolonnahossz a kiterjesztő készlet segítségével 30 cm-re növelhető.
Az opcionális előfűtő-blokk segítségével a kolonnára már előtermosztált elegy kerül, javítva ezáltal az elválasztást. A készülék beépített vezérlőegységgel rendelkezik, a nyomógombok segítségével a működési paraméterek beállíthatók. JASCO ChromNAV2 szoftver által vezérelt HPLC rendszerben a készülék funkciói vezérelhetők.

Bővebben


JASCO CO-4062 blokk-termosztát

Hűtő-fűtő termosztát, mely szobahőmérséklet alatti és feletti hőmérsékleten való termosztálásra is alkalmas max. 100 oC-ig. Ezt a termosztátot kifejezetten a gyorskromatográfia és az UHPLC igényeihez alakították, kolonnaterében maximum 6 db 15 cm-es kromatográfiás oszlop helyezhető el. A kolonnák közötti átváltás a kolonnatérbe opcionálisan beépíthető 1 vagy 2 db váltószelep segítségével valósítható meg. Az opcionális előfűtő-blokk segítségével a kolonnára már a megfelelő hőmérsékletű elegy kerül, javítva ezáltal az elválasztást. A készülék nyomógombokkal és JASCO ChromNAV2 szoftverrel is vezérelhető.

Bővebben


JASCO CO-4060 légtermosztát

Hűtő-fűtő légtermosztát, mely a szobahőmérséklet alatti és feletti hőmérsékletet igénylő kromatográfiás feladathoz használható max. 80 oC-ig. A nagy, így könnyű szerelhetőséget biztosító kolonnatérben az egyenletes hőeloszlást és a gyors hőátadást a beépített keverőventilátor biztosítja. A készülék kolonnaterébe maximum 6 db 30 cm-es oszlop helyezhető. A termosztát ajtajába manuális injektor szerelhető.
A készülék beépített vezérlőegységével önállóan vagy JASCO ChromNAV2 szoftverrel is vezérelhető.

Bővebben


JASCO CO-4065 légtermosztát

Hűtő-fűtő nagy kolonnaterű légtermosztát, használható max. 90 oC-ig. A készülék kolonnaterébe max 10 db 30 cm-es oszlop helyezhető. Kiválóan használható oszloptesztelésre, módszerfejlesztésre és nagyobb átmérőjű kolonnák termosztálására is. A termosztát ajtajába manuális injektor szerelhető. A kolonnák közti váltást az opcionálisan beszerelhető váltószelepek biztosítják.
A készülék beépített vezérlőegységével önállóan vagy JASCO ChromNAV2 szoftverrel is vezérelhető.

Bővebben


JASCO RO-4068 reakció- és kolonna-termosztát

Csak fűtős reakció- és kolonna-termosztát, mely magasabb hőmérsékletű kolonnatermosztálásra és származékképzési reakciókhoz használható max. 200 oC-ig. A készülék kolonnaterébe maximum 25 cm-es oszlop helyezhető. A készülék JASCO ChromNAV2 szoftverrel vezérelhető.

Bővebben

Érdekel a Termék

» Gyártó oldala »