Hírek archívum

Kannabinoid analitika

Megjelent a JASCO kannabinoid (CBD, CBG, CBC, CBN, THC, stb.) analitikát bemutató prospektusa és közleménye. A prospektus megtalálható az LC-4000 termékoldalán, a közlemény letöltéséhez pedig keresse fel a könyvtár oldalunkat.

Tovább 

IVPT: alkalmazások kozmetikai termékekre

A Teledyne Hanson cég soron következő webinárjának témája a kozmetikai termékek összetevőinek abszorpciója és bőrön keresztüli diffúziója. Az “In Vitro Permeation Testing (IVPT): Application to Cosmetic Products” című, angol nyelvű, kb. 45 perces előadáson és az azt követő azonnali kérdések-és-válaszokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A webinar témái és a meghirdetett időpontokon való regisztrációs…

Tovább 

Kozmetikai Szimpózium 2022

A Kozmetikai Szimpózium 2022 rendezvényre 2022. november 24-én, Budapesten kerül sor. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szimpóziumot ez alkalommal is a kiállításon való részvételével támogatja. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt várunk transzdermális diffúziós cellákról, szuperkritikus extrakciós rendszerekről, mintakoncentrálókról és spektroszkópiai készülékekről szóló információs anyagainkkal.

Tovább 

Webinar: Terápiás gyógyszerszint monitorozás automatizálása

2022. november 10-én Dr. Maximilian Dietz a Chromsystems cég kutatás-fejlesztési vezetője egy kb. 60 perces webinar keretében bemutatja a MassStar mintaelőkészítő rendszert, mely a MassTox® TDM Series A kitekkel megoldást nyújt nemcsak a mintaelőkészítés során előforduló hibák számának minimalizálására, de a hatósági szabályozás és a minta nyomonkövethetőség igényeinek való megfelelőséghez is. Az angol nyelvű előadáson…

Tovább 

Membránok összehasonlító vizsgálata bőr penetráció modellezéshez

  2022. október 20-án Dr. Berkó Szilvia, a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézet egyetemi docense a Teledyne Hanson támogatásával készülő webinar-sorozat következő előadója. A “Comparative Study of Different Membranes Modeling Skin Penetration (Cellulose, Strat M®, Human Epidermis)​​” címmel bemutatásra kerülő, 45 perces, angol nyelvű előadáson és az azt követő azonnali kérdések-és-válaszokon való részvétel ingyenes,…

Tovább 

Gyógyszertechnológiai és Ipari Gyógyszerészeti Konferencia 2022

2022. október 26-28 között Siófokon kerül megrendezésre az MGYT Gyógyszertechnológiai Szakosztálya és Gyógyszeripari Szervezete közös szervezésében a Gyógyszertechnológiai és Ipari Gyógyszerészeti Konferencia 2022. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves látogatót várunk kioldódásvizsgálati, diffúziós, content uniformity és egyéb gyógyszeranalitikai vizsgálatokkal kapcsolatos újdonságainkkal.

Tovább 

TOX 2022

A Magyar Toxikológusok Társasága 2022. október 12-14 között Zalakaroson rendezi meg a TOX’2022 Tudományos Konferenciát. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt várunk spektroszkópiával, folyadékkromatográfiával és mintaelőkészítéssel kapcsolatos újdonságainkkal.

Tovább 

Genetikai Minikonferencia 2022

2022. szeptember 9-én kerül megrendezésre a XXI. “Genetikai Műhelyek Magyarországon” Minikonferencia a Szegedi Biológiai Kutatóközpontban. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. A konferencia ideje alatt minden kedves érdeklődőt kiállítóhelyünkön várunk újdonságainkkal, valamint készülékeinkről és az alkalmazott mérési módszerekről szóló információs anyagokkal.

Tovább