Hírek archívum

MLDT 2023. évi Nagygyűlése

A Magyar Laboratóriumi Diagnosztikai Társaság 2023. évi 61. Nagygyűlésére 2023. június 8-10. között kerül sor Budapesten. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön a Chromsystems cég orvos-diagnosztikai HPLC és HPLC-MS kitek, FTIR és egyéb spektroszkópiai készülékek információs anyagaival várjuk a konferencia résztvevőit.

Tovább 

Heterociklusos és Elemorganikus Kémiai Munkabizottság ülése 2023

A Heterociklusos és Elemorganikus Kémiai Munkabizottság május 31-június 2 között tartja meg 2023-as évi ülését Balatonszemesen. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. idén is szakmai kiállítóként támogatja a rendezvényt. Spektroszkópiai, HPLC és preparatív kromatográfiás berendezésekről szóló információs anyagokkal várunk minden kedves érdeklődőt!

Tovább 

Straub-Napok 2023

A Szegedi Biológiai Kutatóközpont „Straub-Napok” rendezvénye 2023. május 25-26-án kerül megtartásra.  Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft a idén is a a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a kétnapos rendezvényt. Minden kedves kollégát várunk SPR, CD és egyéb spektrométerek legfrissebb információival!

Tovább 

EMSF 2023

2023. május 21-24. között Budapesten rendezik a 19th European Meetings on Supercritical Fluids konferenciát. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai  kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. A japán JASCO szuperkritikus extrakciós és kromatográfiás (SFE/SFC) készülékeinek legújabb fejlesztéseivel május 23-án várunk minden kedves érdeklődőt kiállítóhelyünkön!

Tovább 

Webinar: A Comprehensive Guide to Conducting an IVPT Study

A Teledyne Hanson cég 2023. május 16-ai webinárjának címe Mastering In Vitro Permeation Testing: A Comprehensive Guide to Conducting an IVPT Study. Az angol nyelvű, kb. 30 perces előadáson és az azt követő azonnali kérdések-és-válaszokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A webinar témái és a meghirdetett időpontokon való regisztrációs lehetőségek a következők: Europe 14:00…

Tovább 

Peptidkémiai Munkabizottság Tudományos Ülése 2023

Az MTA Peptidkémiai Munkabizottság tudományos ülését 2023. május 8. – május 10. között tartják a Richter Gedeon Nyrt. balatonszemesi üdülőjében. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a hagyományoknak megfelelően 2023-ban is kiállítóként támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk cirkuláris dikroizmus (CD) és egyéb spektroszkópiai és HPLC témakörökben információs anyagokkal, újdonságokkal.

Tovább 

Gyógyszeranalitikai Továbbképző Kollokvium 2023

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógyszeranalitikai Szakosztálya 2023. április 20-22. között Nyíregyházán rendezi meg a XLVI. Gyógyszeranalitikai Továbbképző Kollokviumot. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. Minden kedves érdeklődőt várunk gyógyszeranalitikai mintaelőkészítésről, kioldódásvizsgálókról, félszilárd-készítmények vizsgálatára alkalmas berendezésekről és spektroszkópiai készülékekről szóló legfrissebb információs anyagainkkal!

Tovább 

Műszaki Kémiai Napok’23

A Pannon Egyetem Mérnöki Kara 2023. április 18-20. között rendezi meg a hagyományos Műszaki Kémiai Napok konferenciát Veszprémben. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. az idén is a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvény sikeres megtartását. Kiállítóhelyünkön minden kedves résztvevőt a legfrissebb HPLC, SFC/SFE, és spektroszkópiai információs anyagainkkal várjuk!

Tovább 

Hungalimentaria 2023

A XIV. Hungalimentaria (2023) élelmiszer-biztonsági konferenciát 2023. április 18-19-én rendezik Budapesten. Az analitikai kémia, a mikrobiológia és a molekuláris biológia tudományos, és gyakorlati aspektusait, valamint az élelmiszer-jog aktuális kérdéseit középpontba állító konferenciát az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. kiállítóként támogatja. Minden kedves látogatót várunk folyadékkromatográfiával és spektroszkópiával kapcsolatos termékeinkről szóló információkkal!

Tovább