Hírek archívum

Munkatársat keresünk!

Közép- vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező vegyész/gyógyszerész/gépész/műszerész kollégát keresünk az általunk forgalmazott laboratóriumi készülékek szerviztevékenységének ellátására. A  szükséges speciális ismeretek megszerzéséhez megfelelő képzést biztosítunk! Jogosítvány és alapvető felhasználói szintű számítógépes ismeretek szükségesek. Előny: angol és/vagy kelet-európai nyelvtudás, laboratóriumi gyakorlat. Magyar nyelvű önéletrajzokat – a bérigény megjelölésével – az abletar3@ablelab.com címre várjuk.

Tovább 

VÍZ- ÉS SZENNYVÍZKEZELÉS AZ IPARBAN 2019

2019. október 10-én Zalakaroson kerül megrendezésre a Víz- és szennyvízkezelés az iparban 2019 nemzetközi tudományos konferencia. Az ABL&E-JASCO Magyarország kft. kiállítóként támogatja a rendezvényt, kiállítóhelyünkön mintaelőkészítési és analitikai információs anyagokkal, valamint a svédországi Biotage cég TurboVap mintakoncentrálójával várjuk az érdeklődőket.

Tovább 

TOX 2019

A Magyar Toxikológusok Társasága 2019. október 9-11. között Szegeden rendezi meg  a TOX’2019 Tudományos konferenciát. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. kiállítóként támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt várunk spektroszkópiával, folyadékkromatográfiával és mintaelőkészítéssel kapcsolatos újdonságainkkal.

Tovább 

Gyógyszertechnológiai Konferencia 2019

2019. szeptember 26-28. között Siófokon kerül megrendezésre a Gyógyszertechnológiai és Ipari Gyógyszerészeti Konferencia 2019 rendezvény a  Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógyszertechnológiai Szakosztálya és Gyógyszeripari Szervezete közös szervezésében. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. kiállítóként támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt várunk kioldódás vizsgálatokkal, spektroszkópiával és folyadékkromatográfiával kapcsolatos újdonságainkkal.

Tovább 

Balaton Symposium 2019

2019. szeptember 11-13. között Siófokon kerül megrendezésre a rangos 12th Balaton Symposium on High-Performance Separation Methods rendezvényre. A Balaton Szimpóziumot az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai kiállításon való részvételével támogatja. Minden kedves érdeklődőt várunk folyadékkromatográfiás és mintaelőkészítéssel kapcsolatos újdonságainkkal!

Tovább 

MKE Vegyészkonferencia 2019

A Magyar Kémikusok Egyesülete a 2019. évi Vegyészkonferenciát Egerben rendezi meg 2019. június 24-26. között. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. kiállítóként támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt várunk szerves szintézis (Flash kromatográfia, mikrohullámú szintézis), HPLC és spektroszkópia területeket érintő termékeink bemutatásával.

Tovább 

PSE Young Scientists Meeting 2019

2019. június 19-22. között Budapest ad otthont a Phytochemical Society of Europe (PSE) Young Scientists’ Meeting rendezvényének “Biochemistry, Molecular Aspects and Pharmacology of Bioactive Natural Products” címmel. Cégünk a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. Minden kedves érdeklődőt várunk Flash kromatográfiás és spektroszkópiás termékválasztékunkkal!

Tovább 

Heterociklusos Munkabizottság Tudományos Ülése 2019

Az MTA Heterociklusos és Elemorganikus Kémiai Munkabizottsága 2019. június 3-5 között tartja meg munkabizottsági ülését. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. kiállítóként támogatja a rendezvényt. Szintézis készülékekről (Flash kromatográfok, mikrohullámú szintézis készülékek), spektroszkópiai és folyadékkromatográfiás berendezésekről szóló információs anyagokkal várunk minden részt vevőt!

Tovább 

Straub Napok 2019

Az MTA Szegedi Biológiai Kutatóközpont a 2019-es évi Straub Napokat május 30-31. között rendezi meg, Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft a hagyományokhoz híven a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. Minden kedves kollégát várunk folyadékkromatográfiával és spektroszkópiával kapcsolatos termékeinkről szóló információkkal!

Tovább