Hírek archívum

TOX 2022

A Magyar Toxikológusok Társasága 2022. október 12-14 között Zalakaroson rendezi meg a TOX’2022 Tudományos Konferenciát. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt várunk spektroszkópiával, folyadékkromatográfiával és mintaelőkészítéssel kapcsolatos újdonságainkkal.

Tovább 

Genetikai Minikonferencia 2022

2022. szeptember 9-én kerül megrendezésre a XXI. “Genetikai Műhelyek Magyarországon” Minikonferencia a Szegedi Biológiai Kutatóközpontban. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. A konferencia ideje alatt minden kedves érdeklődőt kiállítóhelyünkön várunk újdonságainkkal, valamint készülékeinkről és az alkalmazott mérési módszerekről szóló információs anyagokkal.

Tovább 

52. Kromatográfiás Továbbképző Tanfolyam

Az 52. Kromatográfiás Továbbképző Tanfolyam 2022. június 27-29 között kerül megrendezésre Szegeden. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. idén is a szakmai kiállításon való jelenlétével támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt várunk egyebek között HPLC, SFC, SFE rendszerek és mintabepárló készülékek információs anyagaival.

Tovább 

Vegyészkonferencia 2022

2022. június 15-17 között  az MKE Szerves és Gyógyszerkémiai Szakosztálya rendezésében Egerben tartják meg a hagyományos Vegyészkonferenciát. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. kiállítóként idén is támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt várunk HPLC, spektroszkópia és mintakoncentrálás területeket érintő készülékeink bemutatásával.

Tovább 

HUPHAR60

2022. június 7-9. között Mátrafüreden a Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság Gyógyszerkutatás, Innováció és Farmakokinetika címmel tudományos konferenciát rendez. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a konferenciát kísérő szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. Minden kedves résztvevőt friss információkkal várunk spektroszkópiai, folyadékkromatográfiás (HPLC) és mintakoncentráló készülékeinkről.

Tovább 

Peptidkémiai Munkabizottság Tudományos Ülése 2022

Az MTA Peptidkémiai Munkabizottság és az MTA Kémiai Biológiai Munkabizottság közös tudományos ülést szervez, melyet május 30. – június 1. között tartanak Balatonszemesen. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. 2022-ben is kiállítóként támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk peptid szintézis és analízis témakörökben információs anyagokkal, újdonságokkal.

Tovább 

Straub Napok 2022

A Szegedi Biológiai Kutatóközpont 2022-es évi Straub Napok rendezvényére május 25-27.  között kerül sor. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft a idén is a a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. Minden kedves kollégát várunk folyadékkromatográfiával és spektroszkópiával kapcsolatos termékeinkről szóló legfrissebb információinkkal!

Tovább 

Heterociklusos és Elemorganikus Kémiai Munkabizottság ülése 2022

A Heterociklusos és Elemorganikus Kémiai Munkabizottság 2022. május 23-25 között tartja meg ez évi ülését Balatonszemesen. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. kiállítóként támogatja a rendezvényt, spektroszkópiai és folyadékkromatográfiás berendezésekről szóló információs anyagokkal várunk minden kedves érdeklődőt!

Tovább 

XLV. Gyógyszeranalitikai Továbbképző Kollokvium

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógyszeranalitikai Szakosztálya 2022. április 28-30. között Kecskeméten rendezi meg a XLV. Gyógyszeranalitikai Továbbképző Kollokviumot. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a hagyományokhoz híven idén is a kiállításon való részt vételével támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt várunk a tabletta és félszilárd készítmények vizsgálatára alkalmas készülékek legújabb információival!

Tovább