Hírek archívum

Peptidkémiai Munkabizottság Tudományos Ülése 2022

Az MTA Peptidkémiai Munkabizottság és az MTA Kémiai Biológiai Munkabizottság közös tudományos ülést szervez, melyet május 30. – június 1. között tartanak Balatonszemesen. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. 2022-ben is kiállítóként támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk peptid szintézis és analízis témakörökben információs anyagokkal, újdonságokkal.

Tovább 

Straub Napok 2022

A Szegedi Biológiai Kutatóközpont 2022-es évi Straub Napok rendezvényére május 25-27.  között kerül sor. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft a idén is a a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. Minden kedves kollégát várunk folyadékkromatográfiával és spektroszkópiával kapcsolatos termékeinkről szóló legfrissebb információinkkal!

Tovább 

Heterociklusos és Elemorganikus Kémiai Munkabizottság ülése 2022

A Heterociklusos és Elemorganikus Kémiai Munkabizottság 2022. május 23-25 között tartja meg ez évi ülését Balatonszemesen. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. kiállítóként támogatja a rendezvényt, spektroszkópiai és folyadékkromatográfiás berendezésekről szóló információs anyagokkal várunk minden kedves érdeklődőt!

Tovább 

XLV. Gyógyszeranalitikai Továbbképző Kollokvium

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógyszeranalitikai Szakosztálya 2022. április 28-30. között Kecskeméten rendezi meg a XLV. Gyógyszeranalitikai Továbbképző Kollokviumot. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a hagyományokhoz híven idén is a kiállításon való részt vételével támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt várunk a tabletta és félszilárd készítmények vizsgálatára alkalmas készülékek legújabb információival!

Tovább 

50. Műszaki Kémiai Napok

A jubileumi, 50. Műszaki Kémiai Napok konferencia 2022. április 26 -28. között kerül megrendezésre Veszprémben. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a rendezvényt a kiállításon való részvételével támogatja. Minden kedves érdeklődőt spektroszkópiai, HPLC, mintaelőkészítési újdonságokkal és információs anyagokkal várunk kiállítóhelyünkön!

Tovább 

JASCO FT/IR spektrométerek új generációja

Örömmel jelentjük be, hogy megjelent a JASCO FTIR spektrométerek új generációja. A kiváló jel/zaj viszony, a nagy felbontás, a bővíthetőség, a nagy érzékenységű detektorok, a mikroszkópokkal való kapcsolat, a rapid scan mérési lehetőség mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy kutatási és oktatási célokra is kompromisszumok nélkül megfeleljen a készülék. Részletes információk a JASCO FT/IR-4X honlapján találhatók.

Tovább 

Bevezetés az in-vitro permeáció vizsgálatokba

  A Teledyne Hanson Research támogatásával 2022. április 7-én “Introduction to In Vitro Permeation Testing (IVPT): Strengths and Weaknesses” címmel webinar kerül megrendezésre. Az angol nyelvű előadáson és az azt követő azonnali kérdések-és-válaszokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A webinar témái és a meghirdetett időpontokon való regisztrációs lehetőségek a következők: Europe 14:00 / 2…

Tovább 

LabTech MultiVap bepárlók

Kínálatunkban megjelentek az olaszországi LabTech készülékei: a kompakt 6 férőhelyes, az automatikus végpontjelzésű 10 pozíciós és az 54 kémcső befogadására képes MultiVap bepárló. A MultiVap 6, MultiVap 10 és MultiVap 54 bepárlókról laboratóriumi készülékek weboldalunkon tájékozódhat

Tovább