Hírek archívum

Straub-Napok 2024

A HUN-REN Szegedi Biológiai Kutatóközpont Straub-Napok rendezvényére 2024. május 30-31-én kerül sor. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft a idén is a a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a kétnapos rendezvényt. Minden kedves kollégát várunk cirkuláris dikroizmus, felületi plazmon rezonancia és egyéb analitikai technikák legfrissebb információival!

Tovább 

Peptidkémiai Munkabizottság Tudományos Ülés 2024

A Peptidkémiai Munkabizottság 2024-es évi tudományos ülését május 27 – 29. között tartják a Richter Gedeon Nyrt. balatonszemesi üdülőjében. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a idén is  kiállítóként támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk spektroszkópiai és HPLC információs anyagokkal, újdonságokkal.

Tovább 

CPH XVII. és EUFEPS Annual Meeting 2024

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Congressus Pharmaceuticus Hungaricus (CPH) XVII. rendezvényére Debrecenben 2024. május 23-25. között kerül sor a az Európai Gyógyszerésztudományi Társaságok Szövetsége (European Federation for Pharmaceutical Sciences) éves kongresszusával – EUFEPS Annual Meeting 2024 – együtt. A kongresszus a „Hagyomány és innováció a gyógyszerésztudományban” szlogenen keresztül reflektál a gyógyszerészeti tudományok fejlődésére, foglalkozik a kihívásokkal…

Tovább 

XVI. Magyar Aeroszol Konferencia 2024

2024. április 25-27 között Szarvason kerül megrendezésre a XVI. Magyar Aeroszol Konferencia. A rendezvényt az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai kiállításon való megjelenésével támogatja. Minden kedves érdeklődőt várunk kiállítóhelyünkön!

Tovább 

Műszaki Kémiai Napok’24

2024. április 16-17-18. napokon megrendezésre kerülő veszprémi Műszaki Kémiai Napok’24 konferenciát az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a konferenciát követő szakmai kiállításon való részvételével támogatja. Minden kedves érdeklődőt várunk spektroszkópiai és folyadékkromatográfiás termékeinkkel és újdonságainkkal.

Tovább 

XV. KATK és 63. MSV

2024. március 6-8 között Balatonszárszón kerül megrendezésre a XV. Környezetvédelmi Analitikai és Technológiai Konferencia, valamint a 63. Magyar Spektrokémiai Vándorgyűlés párhuzamos rendezvényként. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvény sikeres megszervezését. Minden kedves érdeklődőt várunk spektroszkópiai és folyadékkromatográfiás újdonságainkkal a mikroműanyag elemzéstől a laktóz kimutatási módszerekig.

Tovább 

Kozmetikai Szimpózium 2023

2023. november 16-án Budapesten kerül megrendezésre a Kozmetikai Szimpózium 2023, az MKE Kozmetikai és Háztartásvegyipari Társasága idei szakmai konferenciája. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szimpóziumot a kiállításon való részvételével támogatja. Minden kedves érdeklődőt várunk transzdermális diffúziós cellákat, szuperkritikus extrakciós és folyadékkromatográfiás rendszereket, valamint spektroszkópiai készülékeket érintő újdonságainkkal!

Tovább 

Using Human Skin in Permeation Studies: Ethics, Regulations and Models

2023. október 10-én a Teledyne Hanson Using Human Skin in Permeation Studies: Ethics, Regulations and Models címmel mutatja be új webinarját. Az angol nyelvű, kb. 40 perces előadáson és az azt követő azonnali kérdések-és-válaszokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A webinar témái és a meghirdetett időpontokon való regisztrációs lehetőségek a következők: Europe 14:00 /…

Tovább