Hírek archívum

Kozmetikai Szimpózium 2023

2023. november 16-án Budapesten kerül megrendezésre a Kozmetikai Szimpózium 2023, az MKE Kozmetikai és Háztartásvegyipari Társasága idei szakmai konferenciája. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szimpóziumot a kiállításon való részvételével támogatja. Minden kedves érdeklődőt várunk transzdermális diffúziós cellákat, szuperkritikus extrakciós és folyadékkromatográfiás rendszereket, valamint spektroszkópiai készülékeket érintő újdonságainkkal!

Tovább 

Using Human Skin in Permeation Studies: Ethics, Regulations and Models

2023. október 10-én a Teledyne Hanson Using Human Skin in Permeation Studies: Ethics, Regulations and Models címmel mutatja be új webinarját. Az angol nyelvű, kb. 40 perces előadáson és az azt követő azonnali kérdések-és-válaszokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A webinar témái és a meghirdetett időpontokon való regisztrációs lehetőségek a következők: Europe 14:00 /…

Tovább 

TOX’2023 Tudományos Konferencia

2023. október 11 – 13. között Sárváron kerül megrendezésre a Magyar Toxikológusok Társaságának szervezésében a TOX’2023 Tudományos Konferencia. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. idén is a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. Minden kedves konferencialátogatót szeretettel várunk standunknál spektroszkópia, HPLC és mintaelőkészítés területekről szóló információs anyagokkal.

Tovább 

Biologikum Analitika 2023

Az MTA Biologikum-analitikai Munkabizottság és MKE Biologikum-analitikai Szakcsoport VII. ülésére 2023. szeptember 13-15. között Balatonszemesen kerül sor. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. A Tudományos Program keretein belül Másodlagosságok és hasonlóságok JASCO módra címmel egy előadás keretein belül számolunk be a JASCO cirkuláris dikroizmus spektroszkópiával kapcsolatos újdonságairól.

Tovább 

13th Balaton Symposium on High-Performance Separation Methods

A 13. Balaton Szimpóziumra 2023. szeptember 4-6. között kerül sor Siófokon. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a hagyományosan magas színvonalú rendezvényt.  Mivel a szimpózium különös hangsúlyt fektet a gyógyszerészeti, környezetvédelmi, orvosbiológiai, igazságügyi, élettudományi, ipari és egyéb elválasztási módszerek új fejlesztéseire, standunkon az ezekhez szükséges legfrissebb mintaelőkészítési és analitikai újdonságainkról számolunk…

Tovább 

Magyar Biofizikai Társaság XXIX. Kongresszusa

2023. augusztus 28-31.között Budapesten kerül megrendezésre a Magyar Biofizikai Társaság XXIX. Kongresszusa. A biofizikusok és biofizikai műhelyek seregszemléjét az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai kiállításon való részvételével támogatja.

Tovább 

MKE 4. Nemzeti Konferencia

A Magyar Kémikusok Egyesülete által szervezett, négyévente megrendezett MKE Nemzeti Konferencia 2023-as eseményére Egerben július 10-12. között kerül sor. Az Innováció – alapkutatástól a megvalósításig mottó köré szervezett konferencia témakörei a szerves- és gyógyszerkémia, szervetlen- és koordinációs kémia, fizikai kémia, analitikai kémia, bio- és élelmiszerkémia, kémiai technológia, elméleti- és számításos kémia, környezeti kémia, valamint a…

Tovább 

53. Kromatográfiás Továbbképző Tanfolyam

A Magyar Kémikusok Egyesülete Csongrád Megyei Csoportja 2023. június 26-28 között rendezi meg az 53. Kromatográfiás Továbbképző Tanfolyamot Szegeden. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden érdeklődőt szeretettel várunk HPLC, mintaelőkészítés és spektroszkópiával kapcsolatos újdonságokkal.

Tovább 

iNEXT-Discovery 2023

2023. június 22-24 között tartják Budapesten az iNext-Discovery 2023 konferenciát. A szerkezeti kémia és a biológia kísérleti és számítási vonatkozásairól szóló tudományos ülést az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai kiállításon részvételével támogatja. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt várunk a szerkezetmeghatározásokhoz segítséget nyújtó újdonságainkkal.

Tovább