UV-Vis detektorok

UV-4070/4075 UV/VIS detektorok

Az UV-4070 és UV-4075 jelű ultraibolya és látható hullámhossz-tartományban működő detektorok kétsugárutas optikai elrendezésűek. A detektorok gyors pásztázó sebessége lehetővé teszi az „on the fly” spektrumfelvételt, melynek során az áramlás megszakítása nélkül lehet a kromatográfiás elválasztással JASCO_LC4000_UV-4070egyideűleg spektrumot felvenni. A monokromátor gyors alternáló mozgásának köszönhetően lehetőség van egyszerre 2 hullámhosszon történő mérésre is. A detektorok a gyors elektronikai válaszidejüknek köszönhetően a megfelelő semi-mikro cellával kiegészítve alkalmasak mind a gyors kromatográfia, mind az UHPLC követelményeinek kielégítésére. A modulok beépített vezérlőegységgel rendelkeznek, a készülékek előlapján elhelyezkedő nyomógombokkal a mérési paraméterek beállíthatók, a memóriájukban 10 program tárolható. JASCO ChromNAV2 szoftverrel minden funkció, így a spektrum felvétel is számítógépről vezérelhető. Az átfolyó cella (kivéve: inert és preparatív cella) hőmérséklete szabályozott a minél jobb alapvonal stabilitás és a minél kisebb zaj érdekében. A készülékek beépített higany lámpával rendelkeznek a hullámhossz pontosság ellenőrzéséhez. A detektorok cella felismerő rendszerrel vannak ellátva ezzel segítve a GLP megfelelőséget. A fejlett öndiagnosztika funkciónak köszönhetően a készülékek figyelmeztetnek a lámpacsere szükségességére. A lámpák a készülék elején, könnyen hozzáférhető helyen találhatók, a felhasználó számára is könnyű cserélhetőséget biztosítva.

Bővebben


Diódasoros (3D) detektorokJASCO_LC4000_PDAData

A mai folyadékkromatográfiás feladatok egyre nagyobb arányban követelik meg a diódasoros detektorok (PDA, DAD) alkalmazását, ahol a minőségi azonosítást minden időpillanatban alátámasztja a spektrális információ és korlátlan lehetőség nyílik egy kromatogram különböző hullámhosszakon történő értékelésére.

MD-4015 és MD-4017

A szoftveresen vezérelhető MD-4015 és MD-4017 diódasoros detektorok deutérium lámpával rendelkeznek, detektorként 512 elemes diódasort használnak. Az MD-4017 detektor a 200-400 nm-es hullámhossztartományával egy kiváló árfekvésű megoldást kínál a legtöbb klasszikus kromatográfiás feladat megoldására. A 200-600 nm-es hullámhossztartományban mérő MD-4015 detektor a 100 Hertzes sebességével alkalmas a gyorskromatográfiás és UHPLC feladatok megvalósítására is. A JASCO ChromNAV2 szoftver használatával nemcsak teljeskörű vezérlésükre nyílik lehetőség, hanem a háromdimenziós (idő – intenzitás – hullámhossz) adatgyűjtés is lehetővé válik. A felvett spektrumokból spektrumkönyvtárak állíthatók össze, melyek felhasználhatók az elválasztott anyagok spektrális azonosítására, míg az adott csúcson belüli spektrumok szoftveres összehasonlításával csúcstisztaságvizsgálat is végezhető.

Bővebben


MD-4010

A szoftveresen vezérelhető JASCO MD-4010 detektor 1024 elemből álló diódasort használ detektorként, amely a teljes 190-900 nm hullámhossztartományban 1 nm-es felbontást tesz lehetővé. A semi-mikro cellával felszerelt detektor, a 100 Hz-es adatgyűjtési sebességének köszönhetően alkalmas az UHPLC-s elválasztások gyors nyomonkövetésére is. A készülékbe helyezhető átfolyó cellák (kivétel: inert és preparatív cella) hőmérséklete szabályozott a minél jobb alapvonal stabilitás és a minél kisebb zaj érdekében. A készülék tartalmaz egy higany lámpát is az automatikus hullámhossz kalibráció elvégzéséhez. Az MD-4010 cella felismerő rendszerrel van ellátva, a fejlett öndiagnosztika funkciónak köszönhetően a készülék figyelmeztet a lámpacsere szükségességére. A lámpák a készülék elején, könnyen hozzáférhető helyen találhatók, a felhasználó számára is könnyű cserélhetőséget biztosítanak.

Bővebben

Az UV-látható tartományban működő diódasoros és hagyományos detektorokhoz széles választékban állnak rendelkezésre különböző átfolyó cellák: semi-mikro és a rövidebb úthosszal rendelkező ún. semi-mikro SP (sharp-peak) cellák, preparatív cellák és inert cellák.

Érdekel a Termék

» Gyártó oldala »