Protocol Manager

A Protocol Manager szoftverrel a kioldódásvizsgálatok során használt módszerek, a keletkező jelentések, esemény- és hibalisták gyűjtése és tárolása valósulhat meg XXI. századi módon.

A Hanson Vision G2 termékcsaládba tartozó kioldódásvizsgálók, mintavevők és szűrőcserélők működésük során jelentős mennyiségű információt gyűjtenek, használnak és tárolnak: 50 felhasználó és 100 módszer hozható létre, a készülékek megőrzik az utolsó 8 vizsgálat eredményét és tárolják az utolsó 331 hibáról, valamint 543 eseményről szóló bejegyzéseket. A keletkező adatok kezelése, aláírása és hosszú távú megőrzése legegyszerűbben nyomtatással történhet, így a kinyomtatott eredmények aláírhatók és archiválhatók. A készülékek lehetőséget biztosítanak az adatok pendrive-ra történő kimentésére és azok számítógépen való gyűjtésére. A pendrive-ra mentett módszerek és felhasználók átvihetők másik Vision G2 készülékre is, ily módon biztosítva, hogy a vizsgálatok ugyanolyan protokollok alapján történjenek.

A Protocol Manager szoftverrel egy újabb szintre léphet a kioldódásvizsgálati eredmények és események adatintegritási követelményeket mindenben kielégítő kezelése. A szoftver Teledyne Hanson Vision G2 Elite8 és Classic6 kioldódásvizsgáló fürdők, Dissoscan és Maximizer mintavevők, valamint AutoFilter szűrőcserélő kezelésére alkalmas. A felsorolt modulokból egy szoftverbe korlátlan számú eszköz regisztrálható és azokról adat gyűjthető. A Protocol Manager Windows 10 operációs rendszerrel kompatibilis, és az adatok tárolására SQL adatbázist használ. A szerver – kliens felépítés és a TCP/IP („internet”) protokollon keresztüli adatforgalom rugalmas telepítési megoldásokat tesz lehetővé. Legegyszerűbb megoldásként a kioldódásvizsgáló rendszer közelében elhelyezett számítógépet lehet használni szerverként és kliensként is. Több kioldódásvizsgáló-rendszer esetén, komplex megoldásként lehetséges a vállalati belső internetes hálózatot használva az adatokat központi szerveren tárolni és a kliens modult a labor vagy az irodák egy vagy több számítógépére telepíteni. Távoli hozzáférés engedélyezésével akár otthonról is jóváhagyhatók és aláírhatók az eredmények.

A Protocol Manager könnyen átlátható kezelőfelülettel rendelkezik, mely egyszerű „fogd és vidd” alapú adatmozgatást tesz lehetővé. A szoftver tartalmazza mindazon biztonsági elemeket, mellyel a felhasználó biztosíthatja a 21 CFR Part 11 adatbiztonsági megfelelőséget. A Protocol Managerbe a regisztrált kioldódásvizsgálati modulokból a felhasználókról szóló információk kivételével minden adat áttöltődik. Az adatbázisba került protokollokat módosíthatjuk vagy módosítás nélkül átmásolhatjuk egy másik készülék memóriájába. A protokollok írására és módosítására a kioldódásvizsgáló modulokon megismert struktúra áll rendelkezésre, így azon felhasználók, akik már írtak módszert Hanson kioldódásvizsgálón vagy mintavevőn, azok azonnal használni is tudják ezt a funkciót. A protokollokon végrehajtott változások az audit trailben rögzülnek. A Protocol Manager beépített ellenőrző funkcióval rendelkezik a protokollok esetleges hibáinak (pl. „time conflict”) még a számítógépen való felderítésére és kijavítására. Az elkészült protokollok egy vagy több eszközre is átmásolhatók, a továbbiakban azok úgy használhatók, mintha azon a készüléken készültek volna. Protocol Managerből egy-egy készülékbe belépni nem lehet, így vizsgálatot sem lehet indítani a számítógépről. Vizsgálat indítása továbbra is csak a készülékről történhet, miután a felhasználó a készülék előtt állva megbizonyosodott arról, hogy a teszt elvégzéséhez minden rendelkezésre áll.

Az adatbázisban a kioldódásvizsgálatok eseményei, esetleges hibái és elkészült jelentései is automatikusan rögzítődnek. A jelentések pdf formátumban tárolódnak és lehetőség van elektronikusan aláírni őket. Az adatok több szempont szerint sorba rendezhetők, szűrhetők és kereshetők. Mivel a tárolható adatok mennyiségének csak az SQL adatbázis mérete (az ingyenes SQL Express esetén is 10 GB) vagy a számítógép háttértárolójának kapacitása szab határt, így a kioldódásvizsgálati adatgyűjtés szempontjából végtelen mennyiségű információ kezelhető a Protocol Managerrel.

Érdekel a Termék

» Gyártó oldala »