CPH XVII. és EUFEPS Annual Meeting 2024

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Congressus Pharmaceuticus Hungaricus (CPH) XVII. rendezvényére Debrecenben 2024. május 23-25. között kerül sor a az Európai Gyógyszerésztudományi Társaságok Szövetsége (European Federation for Pharmaceutical Sciences) éves kongresszusával – EUFEPS Annual Meeting 2024 – együtt. A kongresszus a „Hagyomány és innováció a gyógyszerésztudományban” szlogenen keresztül reflektál a gyógyszerészeti tudományok fejlődésére, foglalkozik a kihívásokkal és a jövő irányaival.

Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. nemcsak a konferenciát kísérő kiállításon való részvételével, de egy szakmai előadással is támogatja a rendezvény sikeres lebonyolítását. A svájci accroma labtec cég munkatársa, Timon Bussinger Revolutionizing Sample Preparation of Oral Solid Dosages címmel a hagyományosan időigényes mintaelőkészítési folyamatok kiváltására alkalmas megoldásaikat mutatja be. Az accroma cég automata mintaelőkészítő berendezéséről információk találhatók az accroma mintaelőkészítő weboldalán.

Kiállítóhelyünkön minden kedves konferencialátogatót várunk a Teledyne LABS Hanson szilárd és félszilárd készítmények kioldódás és diffúziós vizsgálatait érintő újdonságaival!