Mikrohullámmal támogatott manuális peptidszintézis

A svéd Biotage cég a peptidszintézissel foglalkozó laboratóriumok részére a manuálistól a félautomata készülékeken keresztül a teljesen automatizált rendszerekig nyújt választási lehetőséget. A hagyományos szobahőmérsékleten végzett reakciókon kívül mikrohullámmal végzett peptidszintézisek végrehajtását lehetővé tevő rendszerek is vannak a kínálatban.

Manual Peptide Station

Biotage mikrohullámú szintézis készülékek peptidszintézisre való használatához való eszköz a Manual Peptide Station elnevezésű kiegészítő, mely már meglévő vagy elsősorban nem peptidszintézisre szánt készülékekkel használható. Speciálisan kiképzett reakcióedények használatával lehetőség van az Initiator és Initiator+ készülékekben atmoszférikus nyomáson, max 100 oC hőmérsékletet alkalmazva peptid reakciók elvégzésére. A reakció után a Manual Peptide Station-be helyezve a reakcióedényeket a reakciótermékek szűrhetőek és moshatóak. A készülék működéséhez külső vákuumra is szükség van. 2-5 ml vagy 10-20 ml térfogatú edényekkel használható.

Peptid szintézissel és tisztítással kapcsolatos applikációkért, tippekért és trükkökért keresse fel a The Peptide Synthesis Blog oldalt!

» Gyártó oldala »

Biotage videók és webinarok