Automata parallel peptidszintézis készülékek

A svéd Biotage cég a peptidszintézissel foglalkozó laboratóriumok részére a manuálistól a fél-automata készülékeken keresztül a teljesen automatizált rendszerekig nyújt választási lehetőséget. A hagyományos szobahőmérsékleten végzett reakciókon kívül mikrohullámmal végzett peptidszintézisek végrehajtását lehetővé tevő rendszerek is vannak a kínálatban.

Syro I és Syro II

A Syro I és Syro II parallel peptidszintézis készülékekkel a peptidszintézisek többlépcsős időigényes reakciói végezhetők el szobahőmérsékleten automatikus, előre programozott módon. A Syro I egy reaktorblokkal rendelkezik 24 db 5 ml vagy 48 db 2 ml rekacióedény számára, melyekbe a reagenseket folyadékkezelő robotkar juttatja be 2 digitális fecskendőpumpa segítségével. A Syro II két robotkarral rendelkezik, és 2 db választható reaktorblokknak van hely, miközben a reagensek és egyéb folyadékok adagolását 4 db fecskendő pumpa biztosítja. A reakciókban résztvevő anyagok keverését mindkét készüléknél beépített Vortex keverő végzi. A Syro I és Syro II peptidszintetizátorok vezérlését különálló számítógépre installált Syro XP vezérlőszoftver végzi.

Bővebben

Peptid szintézissel és tisztítással kapcsolatos applikációkért, tippekért és trükkökért keresse fel a The Peptide Synthesis Blog oldalt!

» Gyártó oldala »

Biotage videók és webinarok

A Syro I, Syro II és Syro Wave készülékek kiegészíthetők inert gázzal öblíthető reaktorblokkokkal és a „tip” szintézist lehetővé tevő tartozékkal. A hasítási reakciók elvégzéséhez a különálló 24 pozíciós Vortex keverőt is tartalmazó Transfer modul alkalmazható, mellyel elkerülhető az agresszív oldószereknek a peptidszintetizáló készülékbe való kerülése is.