Flash kromatográfiás oszlopok

Az 1994 óta előre töltött flash kromatográfiás oszlopok gyártásával is foglalkozó Biotage cég kínalatában a rutin feladatokra alkalmas alacsonyabb árfekvésű oszlopok éppúgy megtalálhatók, mint a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelő kutatási vagy gyógyszeripari alkalmazásokban felhasználható oszlopok. A kínálatban megtalálhatók a normál és fordított fázisú elválasztásokban használható oszlopok a néhány grammostól a több kilogramm töltetet tartalmazókig.

SNAP oszlopok

Töltött oszlopok apa/anya luer-lock csatlakozókkal. A gyártás során használt USP Class 6 osztálynak megfelelő nagytisztaságú anyagok minimalizálják a mintaszennyezést, a folyamatos lot-kontrol biztosítja a kitűnő reprodukálhatóságot. Az oszlopfej kiképzése biztosítja az egyenletes folyadékeloszlást, az alkalmazható max nyomás 7 bar (340 g-os kolonnáknál 5 bar). A szilika töltet átlagos szemcseátmérője 50 µm (40-63 µm), fajlagos felülete 500 m2/g, a pórusméret 60 Å, így az elméleti tányérszám több mint 3000 N/m. A kolonnafejbe közvetlenül illeszthető előre töltött és a felhasználó által tölthető “Samplet” cartridgek holttérfogat nélküli, egyenletes mintafelvitelt biztosítanak és használat után könnyen cserélhetők. A hordozóra felvitt minták az oszlopok tetejére közvetlenül is rátölthetők.

Bővebben

SNAP XL oszlopok

Töltött oszlopok apa/anya luer-lock csatlakozókkal. A gyártás során használt USP Class 6 osztálynak megfelelő nagytisztaságú anyagok használata minimalizálja a mintaszennyezést, a lot-kontrol biztosítja a kitűnő reprodukálhatóságot. A fix, lézerhegeszetett kolonnafej kiképzése biztosítja az egyenletes folyadékeloszlást, az alkalmazható max. nyomás 7 bar. A szilika töltet átlagos szemcseátmérője 50 µm (40-63 µm ), fajlagos felület 500 m2/g, a pórusméret 60 Å, így az elméleti tányérszám több mint 3000 N/m. Száraz mintafelvitelre a DLV 500 kit javasolt.

Bővebben

SNAP Ultra oszlopok

Töltött oszlopok apa/anya luer-lock csatlakozókkal. A gyártás során használt USP Class 6 osztálynak megfelelő nagytisztaságú anyagok használata minimalizálja a mintaszennyezést, a lot-kontrol biztosítja a kitűnő reprodukálhatóságot. A kolonnafej kiképzése biztosítja az egyenletes folyadékeloszlást, az alkalmazható max nyomásr 7 bar (340 g-os kolonnáknál 5 bar). A szférikus szilika töltet átlagos szemcseátmérője 25 µm, ami nagy fajlagos felületet (700 m2/g), nagyobb terhelhetőséget, jobb elválasztást eredményez, a pórusméret 50 Å így az elméleti tányérszám több mint 7000 N/m. A kolonnafejbe közvetlenül illeszthető előre töltött és a felhasználó által tölthető “Samplet” cartridgek holttérfogat nélküli, egyenletes mintafelvitelt biztosítanak és használat után könnyen cserélhetők. A hordozóra felvitt minták a kolonnák tetejére közvetlenül is rátölthetők.

Bővebben

ZIP oszlopok

Töltött oszlopok apa/anya luer csatlakozókkal. A gyártás során élelmiszeripari tisztaságú inert polipropilént és inert polietilént használnak. A fix, lézerhegesztett kolonnafej biztosítja a szivárgásmentességet, max nyomás 10 bar (80 g-os kolonnáknál 8 bar). A szilika töltet átlagos szemcseátmérője 50 µm (40-63 µm ), fajlagos felülete 500 m2/g, pórusméret 60 Å, így az elméleti tányérszám több mint 3000 N/m. Száraz mintafelvitelre a DLV kitek javasoltak.

Bővebben

ISOLUTE fecskendő típusú oszlopok

Az ISOLUTE oszlopok használatához FlashMaster vagy FlashPack befogórendszer és FlashPack dugattyúk szükségesek. A szilika töltet átlagos szemcseátmérője 50 µm (40-63 µm), fajlagos felület 500 m2/g, a pórusméret 60 Å. A hordozóra felvitt minták a kolonnák tetejére közvetlenül rátölthetők.

Bővebben

ISOLUTE tölthető oszlopok

  • átmérő: 12 – 37 mm
  • töltet mennyiség: 6 – 150 ml
  • alsó frit: 20 µm

Flash kromatográfiiás applikációkért, tippekért és trükkökért keresse fel a The Flash Purification Blog oldalt!

» Gyártó oldala »