Hírek archívum

VÍZ- ÉS SZENNYVÍZKEZELÉS AZ IPARBAN 2019

2019. október 10-én Zalakaroson kerül megrendezésre a Víz- és szennyvízkezelés az iparban 2019 nemzetközi tudományos konferencia. Az ABL&E-JASCO Magyarország kft. kiállítóként támogatja a rendezvényt, kiállítóhelyünkön mintaelőkészítési és analitikai információs anyagokkal, valamint a svédországi Biotage cég TurboVap mintakoncentrálójával várjuk az érdeklődőket.

Tovább 

TOX 2019

A Magyar Toxikológusok Társasága 2019. október 9-11. között Szegeden rendezi meg  a TOX’2019 Tudományos konferenciát. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. kiállítóként támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt várunk spektroszkópiával, folyadékkromatográfiával és mintaelőkészítéssel kapcsolatos újdonságainkkal.

Tovább 

Gyógyszertechnológiai Konferencia 2019

2019. szeptember 26-28. között Siófokon kerül megrendezésre a Gyógyszertechnológiai és Ipari Gyógyszerészeti Konferencia 2019 rendezvény a  Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógyszertechnológiai Szakosztálya és Gyógyszeripari Szervezete közös szervezésében. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. kiállítóként támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt várunk kioldódás vizsgálatokkal, spektroszkópiával és folyadékkromatográfiával kapcsolatos újdonságainkkal.

Tovább 

Balaton Symposium 2019

2019. szeptember 11-13. között Siófokon kerül megrendezésre a rangos 12th Balaton Symposium on High-Performance Separation Methods rendezvényre. A Balaton Szimpóziumot az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. a szakmai kiállításon való részvételével támogatja. Minden kedves érdeklődőt várunk folyadékkromatográfiás és mintaelőkészítéssel kapcsolatos újdonságainkkal!

Tovább 

MKE Vegyészkonferencia 2019

A Magyar Kémikusok Egyesülete a 2019. évi Vegyészkonferenciát Egerben rendezi meg 2019. június 24-26. között. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. kiállítóként támogatja a rendezvényt. Kiállítóhelyünkön minden kedves érdeklődőt várunk szerves szintézis (Flash kromatográfia, mikrohullámú szintézis), HPLC és spektroszkópia területeket érintő termékeink bemutatásával.

Tovább 

PSE Young Scientists Meeting 2019

2019. június 19-22. között Budapest ad otthont a Phytochemical Society of Europe (PSE) Young Scientists’ Meeting rendezvényének “Biochemistry, Molecular Aspects and Pharmacology of Bioactive Natural Products” címmel. Cégünk a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. Minden kedves érdeklődőt várunk Flash kromatográfiás és spektroszkópiás termékválasztékunkkal!

Tovább 

Heterociklusos Munkabizottság Tudományos Ülése 2019

Az MTA Heterociklusos és Elemorganikus Kémiai Munkabizottsága 2019. június 3-5 között tartja meg munkabizottsági ülését. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. kiállítóként támogatja a rendezvényt. Szintézis készülékekről (Flash kromatográfok, mikrohullámú szintézis készülékek), spektroszkópiai és folyadékkromatográfiás berendezésekről szóló információs anyagokkal várunk minden részt vevőt!

Tovább 

Straub Napok 2019

Az MTA Szegedi Biológiai Kutatóközpont a 2019-es évi Straub Napokat május 30-31. között rendezi meg, Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft a hagyományokhoz híven a szakmai kiállításon való részvételével támogatja a rendezvényt. Minden kedves kollégát várunk folyadékkromatográfiával és spektroszkópiával kapcsolatos termékeinkről szóló információkkal!

Tovább 

ELTE Kémiai Intézet Tudományos Nap 2019

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kémiai Intézete 2019. évi Tudományos Napját 2019. május 31-én rendezi. Az ABL&E-JASCO Magyarország Kft. szakmai kiállítóként részt vesz a rendezvényen. A részt vevőket analitikai és szerves szintézis területeket érintő információs anyagokkal várjuk!

Tovább